Övriga tjänster
Övriga tjänster och behandlingar

Massage

Få saker skänker så mycket avslappning och känslor av välbefinnande som en väl genomförd massage. Clair Clinic erbjuder ett flertal olika varianter av massage och du väljer själv hur lång massagen ska vara. 

 • Svensk, klassisk massage
  Denna massageform behandlar musklerna och dina önskemål styr massagens fokus.
 • Aromakuren
  Detta är en avslappnande massage som inkluderar väldoftande, eteriska oljor. En skön värmefilt runt kroppen och en skön hårbottenmassage avslutar behandlingen.
 • Regndroppsmassage
  Detta är en form av aromaterapi som renar kroppen och sänker dess stressnivå.
 • Hot Stone Massage
  Varma lavastenar ingår i denna välgörande massage som stimulerar cellförnyelse och ökar blodgenomströmningen.
 • Topp till tå
  Skäm bort dig med en skön helkroppsmassage följd av en välgörande och personligt anpassad ansiktsbehandling.

Hypnos & Regression

Många ryggar något när man talar om hypnos eftersom en vanlig uppfattning om hypnos är att man tvingas in i något märkligt tillstånd, men hypnos är fullt naturligt och ett tillstånd som man även i vardagen sjunker in i med jämna mellanrum.

Hypnos handlar om att släppa taget om sina kontrollerade tankar och tränga in sitt undermedvetna. Genom att kommunicera med vårt undermedvetna blir det lättare att fatta beslut och följa våra egentliga önskemål, utan att distraheras av ytliga behov.

Hypnos är effektivt för att bota fobier; sluta med destruktiva handlingar och tankesätt; lösa undermedvetna blockeringar och finna motivation. 

En djupare variant av hypnos är regressionsterapi där man går tillbaka för att återuppleva starka händelser i ens förflutna. Regressionsterapi är effektivt för att lösa djupliggande blockeringar.

Kroppsbehandlingar

Bland våra kroppsbehandlingar ingår tio olika, specialanpassade typer av ansiktsbehandling; fem olika kroppsbehandlingar som bl.a. inkluderar peeling, AHA-behandling och öronljusbehandling; fotvård, pedikyr och manikyr; färgning och plockning av ögonbryn och –fransar; samt  vaxning av oönskat kroppshår.

Vad du än önskar inom hudvård så finns det att tillgå hos oss på Clair Clinic, och vi behandlar dig med varsam omsorg baserad på såväl erfarenhet som kompetens – för att din hudvårdsupplevelse ska bli så behaglig som möjligt.